3FM nieuws

Early Bird tickets Solar Weekend uitverkocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Early Bird tickets Solar Weekend uitverkocht

De vroege voorverkoop van Solar Weekend is uitverkocht. De reguliere voorverkoop start op 25 februari.

The Early Birds got their tickets. De organisatie maakte dinsdag (10 januari) bekend dat de vroege voorverkoop van Solar Weekend 2012 is uitverkocht. Gereduceerde parkeertickets en Solar-zakgeld in de vorm van munten zijn nog wel verkrijgbaar.

Early Birds zijn Lucky Birds

De Early Birds die op tijd een kaartje voor Solar Weekend hebben weten te bemachtigen zijn tevens Lucky Birds. Zo ontvingen ze bij hun ticket een exclusieve Solar 2011-dvd. En daarbij maakt één van hen kans op de Glamping-ticket. Met dit ticket kiest de winnaar een eigen plek op de camping die volledig voor hem of haar en zeven vrienden wordt ingericht.

Reguliere voorverkoop start op 25 februari

Maar de misgrijpers hoeven nog niet te treuren. De organisatie deed ook uit de doeken dat de reguliere voorverkoop van Solar Weekend op zaterdag 25 februari start via Timoco op de Solar-website en bij alle Free Record Shops in Nederland. Dus zet deze datum duidelijk in je agenda en wacht niet opnieuw te lang. Het Solar Weekend is namelijk al twee jaar op rij volledig uitverkocht.

Achtste editie Solar Weekend

De alweer achtste editie van het Solar Weekend vindt in 2012 plaats op 3, 4 en 5 augustus aan de vertrouwde Maasplassen in Roermond. Op dit creatieve crossoverfestival is zoals altijd veel aandacht voor kunst, theater en vooral veel muziek. En ook de pre-en afterparty's op de strandcamping zijn inmiddels een begrip.

>> Alles over Solar Weekend en kaartverkoop

Ster advertentie
Ster advertentie