3FM nieuws

De Spelregelraps en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. De Spelregelraps en andere 3FM-hoogtepunten

Het is weer bijna weekend en daarom is het tijd voor een lijstje hoogtepunten van afgelopen week.

We stellen elke vrijdag een overzicht samen met daarin de 3FM-hoogtepunten van de week. Check hieronder de meest bijzondere, hilarische en grappige fragmenten. Staat jouw favoriet er ook tussen?

1. 3FM op de Olympische Spelen

Deze hele week kwamen er veel Olympische hoogtepuntjes langs op 3FM. Giel belde onder andere met Ranomi over de Kromo 100 en voor Epke maakte hij een compilatie van het verslag tijdens zijn Olympische prestatie.

Maar 3FM DJ Rob Stenders was zelfs de héle week in London te vinden. De 3FM studio was op de Oranjecamping neergestreken. Rob en zijn team konden dus écht de Olympische sfeer proeven! En omdat de meeste Olympische sporten erg ingewikkelde spelregels hebben zorgden Robs sidekicks Jelmer en Pietertje elke dag voor een duidelijke uitleg in: De Spelregelraps!

>> Alle Spelregelraps op een rij

>> 3FM en de Olympische Spelen

2. Rilan & The Bombardiers

De Haarlemse zanger Rilan Ramhane en zijn Bombardiers (een 9 mans formatie inclusief contrabas en DJ) zijn met de vrolijke single 'Happy Jack' uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Behalve deze single eerde Rilan ook nog een van zijn inspiratiebronnen met een cover. Bekijk hier Rilan & The Bombardiers met 'I'm Alive'.

3. Verschuuren Vraagt Vrij

Domien Verschuuren mag een paar weken invallen voor Timur Open Radio en daar horen natuurlijk leuke nieuwe radio items bij. Zo ook Verschuuren Vraagt Vrij. Maar dit loopt helaas niet altijd zoals gepland.

4. Coby Grant live bij Giel

De Australische Coby Grant is in Nederland, en Giel zou Giel niet zijn als hij de getalenteerde singer-songwriter niet uit zou nodigen in de studio. Rustgevende en vrolijke klanken op de vroege ochtend, dat was hemels wakker worden. Coby maakte een erg fraGiele cover van 'Keep Your Head Up' van Ben Howard.

>> Meer optredens op de site van Giel

5. Nieuwe 3FM Serious Talents

Deze week werden weer vier nieuwe 3FM Serious Talents bekend gemaakt. Oke drie eigenlijk. Want één van de bands was in de vorige ronde ook al 3FM Serious Talent! Luister hier naar de bekendmaking van de bands.

Deel 1:

Deel 2:

>> Check de 3FM Serious Talent site

Staat jouw hoogtepunt er niet tussen? Laat het ons weten!

>> Check meer gemist op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie