3FM nieuws

3FM helpt je Wereld Autisme Dag door

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM helpt je Wereld Autisme Dag door

2 april valt middenin de Autismeweek en is Wereld Autisme Dag. We kunnen allemaal wel wat houvast in het leven gebruiken. 3FM helpt je de dag door met structuur en regelmaat.

We zitten middenin de Autismeweek en zoals elk jaar is het op 2 april World Autism Awareness Day, ook wel Wereld Autisme Dag in de volksmond. Met deze dag wordt aandacht gevraag voor autisme. Voor het derde jaar op rij is ook het Autismefonds aangesloten bij het initiatief en staat dus ook Nederland stil bij autisme. Een hele mooie en goede actie.

Houvast

We kunnen allemaal wel wat structuur en regelmaat in ons leven gebruiken. We willen de chaos in je mailbox of je persoonlijke leven absoluut niet vergelijken met autisme, maar iedereen een handje helpen met wat vaste punten op je donderdag. Zet je planning vast en krijg houvast.

>> Luister 3FM via 3FM.nl/live

Elk uur nieuws

Misschien wel de grootste zekerheid van alles is dat je elk uur nieuws op je afgevuurd krijgt door NOS op 3. Je kunt je klok erop gelijk zetten, want het zal hooguit een minuutje hier en daar verschillen.

7.25: Begin de Dag met een Dansje

Iets voor het nieuws van half acht sta je naast je bed en kun je traditiegetrouw meezingen met Begin de Dag met een Dansje bij Giel. Vaste prik, niks aan de hand.

9.55: Raad de Openingsplaat

Aan het einde van Giel geeft hij het stokje over aan Michiel met Raad de Openingsplaat. Doe je mee? Zit je om 9.55 uur klaar om de hint te draaien? Ja? Dan rekenen wij op jou!

12.06: Goeiemiddag

Om 12.00 uur is de dag door de helft. Een paar minuten daarna belt Gerard met een luisteraar om de middag te openen, want eigenlijk begint deze pas bij de eerste plaat nadat de klok twaalf sloeg. Rond 12.06 schreeuw je mee: 'GOEIEMIDDAAAAAAAG!'

15.40: Popduel

De muzikale arena wordt geopend door Paul. Ook op donderdag worden de revolvers geladen met kennis van popmuziek en duelleren twee luisteraars weer tegen elkaar in Pauls Popduel.

17.35: Request Kast

Iets na het nieuws van half zes tijgert Coen of Sander weer naar de Request Kast om de eenarmige bandiet de luisteraars weer te leiden naar een prachtige request voor op 3FM. Je kunt je telefoon er al bij pakken en je verzoekje klaarzetten.

19.00: Dit is Domien

Waarschuwing! Na 19.00 uur kunnen we niet voorspellen wat er gebeurt op zender, want Domien werkt tegenwoordig zónder draaiboeken. Alles kan en alles mag. Verleg je grenzen en blijf luisteren. Zoek de spanning op!

22.00: 3voor12 Radio

Na tienen maak je je misschien alvast op voor je nachtelijke rituelen, maar tijdens die uren, kun je wel muzikaal begeleid worden door Roosmarijn Reijmer. We garanderen dat zij de lekkerste, ietwat alternatieve platen op je afvuurt.

3FM.nl/relax

Komt er tóch een moment dat je het niet ziet zitten, dan hebben we dé ultieme uitvlucht voor je: virtueel bubbeltjeplastic. Niets rustgevender dan dat! Check het op 3FM.nl/relax.

Ster advertentie
Ster advertentie