3FM nieuws
BNNVARA

3FM-DJ Sander Hoogendoorn en sidekick Thijs Boontjes twijfelden over hun seksualiteit

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-DJ Sander Hoogendoorn en sidekick Thijs Boontjes twijfelden over hun seksualiteit

Ben je homoseksueel als je geen stereotype ‘macho man’ bent, of als je meer vrouwelijke trekjes hebt dan je vrienden? Ed Sheeran vertelt in 'Man, man, man de podcast' dat hij in zijn jongere jaren lang twijfelde over zijn seksualiteit. Hiermee is Ed Sheeran zeker niet de enige.

Heteronormatieve wereld

Voor 3FM-Dj Sander Hoogendoorn klonk het niet geheel onbekend in de oren en vertelt openlijk in de ochtendshow dat hij ook in zo’n soort fase heeft gezeten. Ook zijn side-kick Thijs Boontjes sluit zich hierbij aan. "Ik ook hoor, ik vind dat eigenlijk ook helemaal niet zo raar dat je dit allemaal in je puberteit denkt." Thijs denkt dat de twijfel ontstaat door de heteronormatieve wereld waar we in leven.

Bij Sander kwam de twijfel, omdat hij zich nooit heel 'macho-mannelijk' heeft gevoeld. Volgens Thijs is dit juist het probleem. Als je geen macho bent, denken mannen snel dat er iets aan de hand is met ze. "Het enige wat er aan de hand is, is dat je een leukere man bent."

Beluister het gesprek hieronder terug:

Video niet beschikbaar

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie