3FM nieuws

DI-RECT live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT live bij Giel

De mannen van DI-RECT brachten afgelopen woensdag (30 juni) een bezoekje aan de 3FM-studio.

DI-RECT bracht onlangs een nieuw album uit. De band was woensdag 30 juni te gast bij Giel en bracht op de Speelplaats een aantal nummers ten gehore.

Giel spreekt met de mannen van DI-RECT

Het nieuwe album van DI-RECT, Time Will Heal Our Senses, is uit. De mannen hebben net hun theatertour achter de rug met Carré als grande finale.

De nieuwe single van de band heet 'Holiday' en deze komt er binnenkort aan: van 3 tot 10 juni zijn de heren vrij. Bas, Spike en Jaimy doen met z'n drietjes Ibiza aan en Marcel gaat met z'n vriendin naar de Dordogne.

Clubtour DI-RECT najaar 2012

DI-RECT is van plan om dit najaar een twintigtal clubs te bezoeken. De data voor deze clubtour staan nog niet vast, maar het wordt november/december.

DI-RECT speelt live op de Speelplaats bij 3FM

DI-RECTs nieuwe single 'Holiday' mocht uiteraard niet ontbreken op deze woensdagochtend. Daarnaast speelde de band een fraGiele versie van het nummer 'The Chase' en coverden de mannen de Mega Top 50-hit 'Sail' van Awolnation. Bekijk de beelden hieronder.

DI-RECT - 'Holiday' (live)

DI-RECT - 'The Chase' (live en fraGiel)

Video-primeur nieuwe single DI-RECT 'Holiday'

De videoclip van DI-RECTs nieuwe nummer 'Holiday', welke in première ging op 3FM.nl, kun je hier bekijken.

DI-RECT op Zwarte Cross 2012

De Haagse band staat zaterdag 21 juli op het podium in Lichtenvoorde in de Achterhoek. Daar vindt dit jaar op 20, 21 en 22 juli voor de zestiende keer het Zwarte Cross festival plaats. Voor muziekliefhebbers én de snelheidsduivels de place to be.

>> Check alle Zwarte Cross-info

Ster advertentie
Ster advertentie