3FM nieuws

Mini Beastie Boys in blik

  1. Nieuwschevron right
  2. Mini Beastie Boys in blik

De Beastie Boys action figures uit hun laatste clip zijn te koop in een gelimiteerde editie.

Het gaat om de action figures uit de door Spike Jonze geregisseerde clip bij ‘Don’t Play No Game That I Can’t Win (featuring Santigold)’. De band laat weten dat om te vieren dat het zomer is en om de release te vieren van de video, ze een zeer gelimiteerde oplage van hun B-Boys action figures te koop aanbieden op hun site. “Yes! These are the very same dashing figures that you feast your eyes on in the video,” aldus de B-Boys.

Collectors item

Het gaat om een pakket met de drie mini versies van de B-Boys, en heel veel extra’s zoals drie verrekijkers, drie witte pakken en drie riemen (allemaal ook in het klein natuurlijk). Het geheel zit en een sardinenblikje, zoals je op de foto hiernaast kunt zien. Als bonus doen MCA, Mike D en Ad Rock er ook nog de 2-cd deluxe versie van hun Beastie Boys Anthology: The Sounds of Science album bij.

Opbrengst naar goed doel

Hoewel het 750 dollar kost, willen ze benadrukken dat ze het niet verkopen om fans geld uit de zakken te kloppen. Alle opbrengst gaat naar twee verschillende goede doelen die zich beide inzetten voor kinderen met kanker.

>> Bekijk hier de hele clip

Ster advertentie
Ster advertentie