3FM nieuws

Robbie Williams heeft weer soloplannen

  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams heeft weer soloplannen

Nu de tour met Take That is afgerond, gaat Robbie Williams weer een soloalbum uitbrengen.

Robbie Williams keerde in 2010, na 15 jaar afwezigheid, weer terug naar zijn bandgenoten van Take That. Ze maakten het album Progress en gingen er mee op tour. Toch betekent het niet dat Robbie zijn solocarrière heeft afgesloten. Sterker nog, hij is al bezig aan een nieuw soloalbum.

Terug in L.A.

Meteen na het einde van de Progress tour afgelopen vrijdag (29 juli) vloog hij terug naar zijn huis in Los Angeles. In een blog op zijn site vertelt Robbie dat hij genoten heeft van de tour en van de bandreunie, maar dat hij is ook heel blij dat hij weer thuis is. En hij vertelt enthousiast dat hij aan het werk is aan de opvolger van Reality Killed the Video Star (uit 2009). "I have 'nothing' to do and I plan on doing it very well... (nothing except write the next album!)"

Robbie maakt al progress met album

Het album is al een heel eind op weg. "I have (it seems) a mountain of songs to finish lyrics for... so many tunes are in a good shape now. Maybe 30 knocking around and that's not including old ones that never made R.K.T.V.S. (...) The future's bright... I'm looking at my most consistent album to date. I have a month to tie up loose ends lyric-wise."

Ster advertentie
Ster advertentie