3FM nieuws

Madness frontman maakt onemanshow

  1. Nieuwschevron right
  2. Madness frontman maakt onemanshow

Suggs van Madness gaat zijn komische talenten testen op het podium met een eigen onemanshow.

Graham McPherson, beter bekend als Madness-zangers Suggs, kreeg het idee voor een onemanshow tijdens zijn zoektocht naar zijn vader. Die verliet hem en zijn familie toen hij nog maar drie jaar oud was.

Suggs vertelt zijn levensverhaal

De frontman is al vaker gevraagd om een show te maken, maar hij zag er het nut niet van in. Dat veranderde na zijn persoonlijke zoektocht. "But maybe this journey I was going to go on, finding out about my dad, would be a useful way to be able to tell my life story - for me, as well as for an audience, I felt it had a purpose."

Live Suggs!

Suggs heeft zijn show de volgende titel gegeven: Live Suggs! The Rambunctious Recollections of the Madness Frontman. Fans hoeven niet bang te zijn dat het alleen maar over zware onderwerpen gaat, zegt Suggs. Om het geheel luchtig te houden heeft hij er ook tracks van zijn skaband Madness in verwerkt en komen er genoeg grappige anekdotes in voorbij.

Hij heeft op het moment alleen plannen om met zijn show door de UK te touren. Of hij uiteindelijk ook de Britse grenzen over gaat, is niet bekend.

Een oudje van de heren van Madness: 'Our House'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie