3FM nieuws

Houd je vast: je lievelings-emoji krijgt een eigen film!

  1. Nieuwschevron right
  2. Houd je vast: je lievelings-emoji krijgt een eigen film!

Een van je lievelings-emoji krijgt een eigen movie! Netflix buigt zich over een film met onze grote donkerpaarse vriend in de hoofdrol.

Waar gaat deze film over?

Je vraagt je misschien af waar deze film dan precies over gaat, want ja, een aubergine blijft een aubergine zou je denken. Maar dan vergis je je. Rondom deze groente, die erg populair is in de wereld van de emoticons, kun je een bloedstollend verhaal bouwen.

In The Eggplant Emoji film verliest een tiener per ongeluk zijn piemel tijdens een camping tripje. Met zijn vrienden gaat hij als de bliksem op zoek naar zijn wiener, voordat het te laat is. Superspannend!

Jake Szymanski en Ben Stiller

Volgens The Hollywood Reporter heeft Netflix een deal gesloten met regisseur Jake Szymanski (bekend van komische films, series en Funny Or Die). Ook onder andere Acteur Ben Stiller doet ook een geestige duit in het zakje.

Wanneer de film uitkomt, is nog niet bekend. Gelukkig kunnen we onze emoji-behoeften deze maand al bevredigen met de film The Emoji Movie, die 5 augustus uitkomt in Nederland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nederlandstalige versie

Gisteren zijn voor de Nederlandstalige versie van The Emoji Movie de stemmen bekend gemaakt. Onder andere Arjan Lubach en Patty Brard spreken een stemmetje in. Maar de leukste rol is weggelegd voor Boris van der Ham. Domien belde vanochtend met hem over de film.

Ster advertentie
Ster advertentie