3FM nieuws
Zwart

Freshman Class 2023: Dit is de nieuwe generatie rappers volgens 'Wat Anders'

foto: Wat Andersfoto: Wat Anders
  1. Nieuwschevron right
  2. Freshman Class 2023: Dit is de nieuwe generatie rappers volgens 'Wat Anders'

Afgelopen weekend tijdens Wat Anders werd de Freshman Class 2023 gepresenteerd. Afgelopen tijd is er aandacht besteed door 3FM-dj's Veronica en Vincent aan jonge nieuwe talenten: de artiesten die de dj's zien als het nieuwe geluid binnen de Nederlandse hiphop scene.

Freshman Class 2023

De afgelopen tijd werd er in Wat Anders aandacht besteed aan het nieuwe geluid binnen de Nederlandse hiphop scene. Afgelopen zondag stond de show in het kader van de Freshman Class. Een aantal Freshman's mochten langskomen in de studio voor een interview en om wat barz te droppen op de radio. De gelukkige die mochten langskomen waren NOELL3, Harry Femer, Brunzyn, JOJO AIR, Dani Deaux, Romeijn, Oykie en JAH.

In het eerste deel van de show was het de beurt aan Oykie, JOJO AIR, Brunzyn en Dani Deaux. Zij trapte de avond af met de hardste barz en leggen de laat hoog. Bekijk hieronder hoe dat eraan toe ging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In het tweede deel van de show was het de beurt aan Harry Femer, JAH, NOELL3 en Romeijn. De Freshman Class 2023 is er één om niet te vergeten. Deze jonge talenten gaan we ongetwijfeld terugzien in de scene "Ze zijn hongerig, ze zijn allemaal verschillend, hebben een eigen sound, maar ze zijn allemaal hier om de game te murderen" vertelt 3FM-dj Veronica. Bekijk deel 2 hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie