3FM nieuws

Waar hing Rita Ora de afgelopen jaren uit?

  1. Nieuwschevron right
  2. Waar hing Rita Ora de afgelopen jaren uit?

Na drie jaar is Rita Ora weer helemaal terug met haar nieuwe track 'Your Song'. Rita had tot voor kort heel wat hits op haar naam staan. Denk aan 'Hot Right Now' met DJ Fresh en 'Black Widow' met Iggy Azalea. Toch bleef het op muzikaal gebied de afgelopen jaren stil rondom de zangeres. Waar was ze?

'Your Song'

De nieuwste track van Rita Ora, 'Your Song', werd geschreven door onder andere Ed Sheeran (als je 'm hoort, hoor je dat dus ook meteen). Het is een supervrolijk liedje en het gaat over Rita Ora's crush. Alles gaat goed en het leven is heerlijk, dat is zo'n beetje de vibe die het liedje én de tekst afgeven. Rita en en Ed waren al bevriend toen ze nog tieners waren en naar eigen zeggen hebben ze ook op creatief gebied een enorme klik. Dat is goed terug te horen in de nieuwe track van de zangeres.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fifty Shades

De afgelopen jaren hoorden we van Rita Ora niet zoveel. Niet zo heel gek eigenlijk, want ze was druk bezig met andere dingen. Haar acteercarrière bijvoorbeeld. Wist je bijvoorbeeld dat Rita Ora in Fifty Shades Of Grey speelde? Nu wel! Rita speelde de rol van Mia Grey, het zusje van vrouwenverslinder Christian Grey. Ze zag er in de film nogal ehh... anders uit dan dat je gewend bent. Niet gek dus als je haar niet zomaar herkende. Ook in het vervolg van de film kreeg Rita een rol, ze mocht nog een keer het zusje van Christian spelen.

America's Next Top Model

Naast Fifty Shades nam Rita Ora nog zo'n guilty pleasure op zich. Ze nam in 2016 het stokje van topmodel Tyra Banks over en begon met het presenteren van het bekende tv-programma America's Next Top Model. Maar na slechts één seizoen wilde Tyra Banks haar kindje terug en nam ze de plek van Rita weer over. Geen probleem wat Rita betreft, zij was op dat moment druk bezig met het schrijven en maken van nieuwe muziek. En daar kunnen wij nu weer van genieten.

Nieuw album

Van Rita Ora kunnen we binnenkort een nieuw album verwachten, haar nieuwe album staat gepland voor deze herfst. 'Your Song' is de eerste track daarvan. Tot het album uitkomt houden we je even zoet met een korte behind the scenes video van Rita en Ed, en natuurlijk met 'Your Song'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie