3FM nieuws

Ryan Adams in november naar Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Ryan Adams in november naar Nederland

De Amerikaanse singer-songwriter komt opnieuw naar Nederland. Hij geeft vrijdag 4 november een concert in het Chassé Theater in Breda.

Ryan Adams komt wegens succes nog een keer terug naar Nederland. Begin deze zomer was hij in het land voor een concert in Het Concertgebouw en voor een bezoek bij de ochtendshow van Giel.

Ryan Adams naar Breda

Over beide optredens wordt nu nog steeds gesproken en binnenkort kan er nog een show toegevoegd worden aan het rijtje indrukwekkende optredens waar nog lang over gepraat wordt: Ryan live in het Chassé Theater in Breda op 4 november (2011). Dit is een samenwerking met poppodium Mezz onder de noemer Burengerucht.

Ashes & Fire van Ryan Adams

Tijdens zijn liveshow zullen ook zeker nummers voorbij komen van zijn splinternieuwe album ‘Ashes & Fire’ . Het album is door niemand minder dan Glyn Jones geproduceerd die onder andere werkte met The Beatles, Bob Dylan en The Rolling Stones. Norah Jones levert ook een bijdrage door de achtergrond vocalen op de tracks ‘Come Home’, ‘Save Me’ en ‘Kindness’ te verzorgen.

Win kaarten via 3FM!

Wil jij graag naar Ryan Adams? Dan heeft 3FM goed nieuws voor je. Als je meedoet met de prijsvraag, maak je kans op kaarten!

>> Naar de prijsvraag

3FM presents: Ryan Adams + supportact Chris Stills Vrijdag 4 november 2011
Chassé Theater – Breda
Entree: € €41,25, €44,-, €46,75 (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Voorverkoop

De kaartverkoop voor het concert van Ryan Adams start aanstaande zaterdag 15 oktober om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/ en 0900 - 300 1250 (45 cpm).

Ster advertentie
Ster advertentie