3FM nieuws

Kanye West en Jay-Z toch naar Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Kanye West en Jay-Z toch naar Nederland

Nadat een Nederlandse show werd ontkend, staan Kanye West en Jay-Z op 15 juni alsnog in het Gelredome in Arnhem.

Eerder maakte het duo een concert in Antwerpen bekend en werd een show in Nederland ontkend. Op 15 juni brengen de rappers toch een bezoekje aan Nederland om hun succesvolle album Watch The Throne live ten gehore te brengen.

Een vervolg op Kanye's en Jay's Watch The Throne?

Jay-Z gaf eerder al een hint omtrent een vervolg op Watch The Throne, dat misschien zelfs dit jaar verschijnt. ‘We – ik zeg we omdat ik in Throne modus zit – we zijn creatief op een hele goede plek. Het zou zo maar kunnen dat je volgend jaar een nieuwe Jay, daarna een plaat van Kanye en nog een nieuw Throne album ziet verschijnen. We zitten echt in de zone’. Misschien laat het duo op 15 juni wel een paar nieuwe tracks horen.

De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur. Kaarten kosten tussen de 52 en 56 euro. Meer info vind je hier.

Bekijk Nigga's In Paris

Voorafgaand aan de clip word je gewaarschuwd dat deze een epileptische aanval kan triggeren, mocht je daar gevoelig voor zijn. Met alle flitsende lichten in de clip is dat niet zo verwonderlijk. Je kunt altijd nog je ogen dicht houden, want er blijft genoeg over. Bekijken op eigen risico dus!

Ster advertentie
Ster advertentie