3FM nieuws

3FM-dj Herman behaalt streefbedrag van €19.000,- met actie voor Fabienne (14)

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Herman behaalt streefbedrag van €19.000,- met actie voor Fabienne (14)

3FM-dj Herman Hofman heeft zich de afgelopen tijd ingezet voor een hulphond voor Fabienne. Inmiddels heeft hij het streefbedrag van €19.000 euro (!) binnengehaald. Hij spreekt met collega-dj Luc Sarneel over de geslaagde actie en hoe nu verder.

Herman: "Ik had niet verwacht, maar vandaag is het toch echt gelukt. We hebben het streefbedrag binnen! We hebben Fabienne inmiddels gesproken en we gaan gewoon door. Want er zijn nog veel meer mensen met dit probleem. Dus het is nog niet klaar!"

Fabienne heeft een hulphond nodig

De 14-jarige Fabienne heeft autisme, last van depressie en gaat daardoor o.a. niet meer naar school en komt überhaupt weinig buiten door de overvloed aan prikkels. Eén ding kan haar helpen en dat is een hulphond. Een hond kan haar helpen met minder overprikkeld raken, structuur in haar leven brengen en kan mee naar buiten en naar school.

Alleen is hier veel geld voor nodig, aangezien zoiets in Nederland niet wordt vergoed. En daar wil Herman samen met jou een handje in helpen. Herman: "Er is een crowdfundingsactie opgestart en al is het een euro of vijf euro, het maakt niet uit wat je doet. Ga naar het Instagram-account @eenhondvoorfabienne en doneer wat je kan missen. Laten we met z'n allen Fabienne helpen!" Bekijk het fragment waarin Herman alles uitlegt hieronder terug.

Wil je naast doneren nog meer doen? Hier kun je een actieposter downloaden om uit te printen en helpen verspreiden.

Ster advertentie
Ster advertentie