3FM nieuws

Azealia Banks ruziet met Nederlandse producer

  1. Nieuwschevron right
  2. Azealia Banks ruziet met Nederlandse producer

De Nederlandse producer Rajiv Münch zegt dat Azealia Banks zijn beat heeft gestolen voor haar nieuwe single 'Esta Noche'.

Eigenlijk had woensdag 26 september de nieuwe single 'Esta Noche' van Azealia Banks uit moeten komen, maar dat feest ging niet door. De single lijkt namelijk wel heel erg op het nummer dat de Nederlandse producer Rajiv Münch eerder uitbracht. Hij weigert dan ook toestemming te geven voor de uitgave van de single.

Azealia Banks heeft maar weinig Fantasea

Voor haar mixtape Fantasea wilde Azealia Banks de single 'Esta Noche' uitbrengen, maar Rajiv Münch houdt haar tegen. Hij zegt dat de 21-jarige rapster zijn beat heeft gestolen. De Nederlandse producer bracht in 2011 een track uit met dezelfde titel 'Esta Noche'.

Rajiv Münch pikt het niet

Via Twitter laat Rajiv Münch weten dat het management van Azealia Banks hem geld heeft geboden (tot 50.000 dollar) zodat de single alsnog uitgebracht kan worden. Maar Rajiv Münch pikt het niet en wil geen geld. Tot die tijd mag Azealia het nummer niet uitbrengen.

Zoek zelf de verschillen

De twee nummers lijken ook wel verdacht veel op elkaar. Zelfs de titel is hetzelfde. Vergelijk de nummers zelf. Wat vind jij?

Azealia Banks - 'Esta Noche'

Münch- 'Esta Noche'

Ster advertentie
Ster advertentie