3FM nieuws

Eminem rapt "I’ll punch Lana Del Rey right in the face"

  1. Nieuwschevron right
  2. Eminem rapt "I’ll punch Lana Del Rey right in the face"

Deze keer heeft Eminem het gemunt op Lana Del Rey. In een nieuwe video rapt hij: "I’ll punch Lana Del Rey right in the face".

Eminem is niet vies van het noemen van celebrities in zijn teksten. Eerder moesten Britney Spears, Miriah Carey en Christina Aguilera het ontgelden. Deze keer heeft hij het gemunt op Lana Del Rey en gaat hij wel heel ver. In de video 'Shady CXVPHER' rapt Eminem dat hij de zangeres op haar gezicht wil slaan.

Shady XV

Op 24 november brengt Eminem een compilatiealbum uit. Shady XV bestaat uit twee CD's, een met greatest hits en de andere met nieuw materiaal. Naar aanleiding van het nieuwe album heeft hij de video 'Shady CXVPHER' uitgebracht. Hierin freestylet hij en rapt: "But I may fight for gay rights, especially if they dyke is more of a knockout than Janay Rice/ Play nice? Bitch I’ll punch Lana Del Rey right in the face twice, like Ray Rice in broad daylight in the plain sight of the elevator surveillance/ ’Til her head is banging on the railing, then celebrate with the Ravens."

Mishandeling

In de tekst wordt verwezen naar het incident met de oud-speler van het American footballteam Baltimore Ravens, Ray Rice. Hij werd afgelopen jaar gearresteerd, omdat hij zijn vrouw zwaar mishandeld zou hebben. Lana Del Rey heeft nog niet gereageerd op de tekst. De Amerikaanse zangeres en rapster Azealia Banks nam het via Twitter voor haar op.

Eminem - 'Shady CXVPHER'

Ster advertentie
Ster advertentie