3FM nieuws

The Vaccines geen hygiene op tweede album

  1. Nieuwschevron right
  2. The Vaccines geen hygiene op tweede album

De mannen van The Vaccines brengen in september hun tweede album uit. De band noemt dit album harig en rauw.

The Vaccines kennen wij vooral van de track 'Wetsuit' uit 2011. De Londense indieband bracht in datzelfde jaar zijn debuutalbum What Did You Expect From The Vaccines? uit. Amper een jaar later komen de mannen in september alweer met hun tweede album. En dat inclusief metamorfose.

Tweede album The Vaccines is harig

De frisse gezichten van de heren zijn verruild voor zweterige baarden. De band noemt dit 'simply lack of hygiene'. Daarmee wordt het tweede album met de titel Come Of Age officieel harig genoemd. De sound is rauwer dan het geluid op het eerste album, aldus de band in Q Magazine.

The Vaccines doet aan gay-bowling

Ook vertellen de leden van The Vaccines dat ze, na intensief schrijven en repeteren, ontspanning zochten op de bowlingbaan. En daar speelden ze niet zomaar een potje. De band stond onder het genot van foute discomuziek tussen allemaal homoparen: 'We realised we must have come on gay bowling night. It was amazing.'

The Vaccines maakt ieder jaar een album

Misschien dat deze gayavond de inspiratie levert voor het volgende album. De mannen van The Vaccines, die hun baarden voorlopig nog laten groeien, zijn van plan om ieder jaar een nieuw album uit te brengen.

Ster advertentie
Ster advertentie