3FM nieuws

Kijk hier alle livesessies van ESNS terug

foto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk hier alle livesessies van ESNS terug

ESNS (Eurosonic Noorderslag) staat bij muziekliefhebbers elk jaar vast in de agenda. Aan het begin van het jaar verzamelt al het nieuwe talent zich in het Noorden van ons land. Dit jaar mag het weer als vanouds gevierd worden mét publiek in Groningen en daar is 3FM natuurlijk bij met een hele bak aan livesessies met het nieuwe muzikale talent van 2023.

Nieuw muzikaal talent ontdekken

Op de donderdag en vrijdag van ESNS, organiseert 3FM in het Grand Theatre in Groningen de hele dag livesessies met nieuw muzikaal talent. Met o.a. Elephant, The Jordan, Coloray, Heartworms, NONCHELANGE en 3FM Talent néomí. Kijk alle optredens hieronder in de playlist terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Muziek Van 2023

De hele maand januari staat 3FM in het teken van De Muziek Van 2023. Verwacht heel veel live muziek op de radio, meer nieuw talent op de playlist en de 3FM-dj's gaan je hier allemaal kennis mee laten maken. Daarnaast zijn 3FM en 3voor12 traditiegetrouw ook weer te vinden op ESNS (Eurosonic Noorderslag) in Groningen, het grootste showcase festival van Europa en wordt eind deze maand De Muziek Van 2023 bepaald. Een lijst met 10 Nederlandse talenten die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in releases als live.

Ster advertentie
Ster advertentie