3FM nieuws

Five Finger Death Punch niet op FortaRock

  1. Nieuwschevron right
  2. Five Finger Death Punch niet op FortaRock

Five Finger Death Punch staat wegens onvoorziene logistieke omstandigheden niet op FortaRock. De band wordt vervangen door Textures.

Het concert dat Five Finger Death Punch op 1 juni op FortaRock zou geven, gaat helaas niet door wegens onvoorziene logistieke omstandigheden. Five Finger Death Punch biedt hiervoor hun excuses aan richting de FortaRock bezoekers. Tijdens de show van Avenged Sevenfold op 17 november in Ziggo Dome Amsterdam treedt de band wel op.

Textures wel op FortaRock

FortaRock is erg blij dat Textures op de valreep bereid is om naar FortaRock te komen. Al tien jaar smeedt Textures een keur aan heavy stijlen aaneen tot onweerstaanbare songs. Met radio-airplay op prominente stations, evenals aandacht op MTV (Europa en Rusland) en VH1 India een prachtige vervanger. Ook toerde Textures de wereld al een paar keer rond. Meer dan 500 shows heeft de band op naam staan, gespeeld in clubs en op grote podia in heel Europa, Rusland, de V.S., Canada, Mexico, India en Nepal.

Info over FortaRock XL

Bands die op 1 juni wel te zien zijn in Nijmegen zijn: Rammstein, Volbeat, Motörhead, Opeth, Mastodon, Amon Amarth, Airbourne, Kreator, Hatebreed, Finntroll, Heaven Shall Burn, Textures, Entombed, Enslaved, Delain, Amenra, Hacktivist en Audrey Horne

Zaterdag 1 juni 2013
Goffertpark, Nijmegen
Entree aan de deur: € 80,- (inclusief servicekosten)
Aanvang FortaRock XL: 12.30 uur

Voor meer informatie over FortaRock XL: www.fortarock.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie