3FM nieuws

Pharrell Williams geeft een muziekstudent de dag van haar leven

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Pharrell Williams geeft een muziekstudent de dag van haar leven

Het internet kent enorm veel video's waar mensen blij van worden. De video waar Jorien blij van wordt, ging in 2016 viral. Pharrell gaat in deze video langs bij een universiteit om muziekdemo's van studenten te beluisteren. En dan komt hij een pareltje tegen...

Zenuwen bij student

Iedereen begrijpt dat je als muzikant zenuwachtig wordt als de enige echte Pharrell Williams naar je demo luistert. Het jonge meisje is zó zenuwachtig, dat ze hem niet eens aan durft te kijken. Wat ze dus niet doorheeft, is dat Pharrell helemaal ondersteboven is van deze track!

"You're doing your own thing"

"Wow..." zijn de eerste woorden die uit Pharrell z'n mond komen. Hij is onder de indruk hoe de jonge student haar muziek onderscheidt van de rest. Hij beweert dat dit nog nooit eerder gedaan is. Bekijk de volledige reactie hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Maggie Rogers

De jonge student in kwestie is Maggie Rogers, misschien ken je haar wel van haar liedje 'Alaska', die regelmatig bij 3FM gedraaid is. Na haar luistersessie met Pharrell heeft ze wereldwijd miljoenen streams binnengehaald en meerdere hits gescoord, waaronder 'Love You For A Long Time'. Een samenwerking met Pharrell is er echter nooit uitgekomen.

Bekijk de videoclip van 'Alaska' hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie