3FM nieuws

Giel regelt Ziggo Dome voor Anouk en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel regelt Ziggo Dome voor Anouk en andere 3FM-hoogtepunten

Regelde Giel nou echt zo maar even een optreden voor Anouk in het Ziggo Dome? Dat, en meer hoogtepunten vind je hier!

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Giel boekt Anouk in Ziggo Dome?

Giel had donderdag vriendin van de show Anouk te gast. Ze deed onder andere haar 3FM Megahit 'Wigger' live in de uitzending, maar dat was niet genoeg voor Giel.

Hij wilde haar wel eens zien rocken in de Ziggo Dome en besloot gelijk met de Amsterdamse zaal te bellen om alvast een datum voor maart 2014 te reserveren...

Anouk - 'Wigger' live bij Giel

Giel belt met Ziggo Dome voor Anouk

2. Wat wordt de Schaamnaam van 2013?

Coen en Sander zijn ook in 2013 weer op zoek naar de persoon met de meest opmerkelijke voornaam / achternaam combinatie. Wie er dit jaar met deze titel bekroond wordt hoor je maandag 23 september.

Een greep uit de kanshebbers van 2013: Indie Boom, Dick Kok, Wil de Pijper, Dies Groot, Fer Huizer en Cock Blokker. Alle namen worden gechecked op echtheid, door middel van een telefoontje van Coen en Sander. Cock Blokker werd donderdag 19 september gebeld. Gelukkig vatte hij het bijzonder sportief op:

>> Meer over de Schaamnaam van 2013

3. Jacco Gardner wint 3voor12 Award 2013

And the winner is... Jacco Gardner. De oud-3FM Serious Talent uit Noord-Holland won dinsdagavond 17 september voor zijn debuutalbum Cabinet Of Curiosities de 3voor12 Award 2013. Juryvoorzitter Willem van Zeeland overhandigde hem de Award tijdens de live-uitzending van 3voor12 Radio in de Melkweg in Amsterdam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Meer info en livebeelden van de 3voor12 Award

4. Antoine wint kaartjes voor Songbird, maar kan helemaal niet!

Dat meen je niet! Doe je mee met een actie voor kaarten voor het Songbird festival, win je, maar kan je helemaal niet! Het overkwam luisteraar Antoine maandag 16 september.

>> Bekijk hier alle winacties van 3FM

5. Mama Appelsap: Dat is mijn paard in mijn gezicht

Een wel heel vreemde Mama Appelsap: "Dat is mijn paard in mijn gezicht". Een luisteraar van Timur en Ramon hoort het in een Frans vakantieliedjes van Maitre Gims. Luister zelf maar.

>> Beluister alle Mama Appelsapjes terug

Bonusss! Rapper Sjors z'n worst in de bonus

Deze wilden we jullie niet onthouden. Rapper Sjors vertelde aan Coen en Sander dat hij een worstsnijmachine in zijn slaapkamer heeft! Wil je weten waarom in hemelsnaam? Beluister dan het fragment:

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie