3FM nieuws

Regisseer de nieuwe videoclip van Lady Gaga

  1. Nieuwschevron right
  2. Regisseer de nieuwe videoclip van Lady Gaga

Lady Gaga lanceert fan-contest waarbij een van haar 'Little Monsters' de kans krijgt om een nieuwe video voor haar te maken.

Lady Gaga is bezig met een campagne voor haar nieuwe luchtje Fame, maar ondertussen werkt ze ook aan de opvolger van Born This Way uit 2011. Ze denkt ook alvast na over een clip bij een van haar nieuwe liedjes en betrekt haar fans, die zelf altijd Little Monsters noemt, daarbij.

Lady Gaga zoekt creatieve Little Monster

De zangeres heeft een wedstrijd gelanceerd op LittleMonsters.com, dat is de social networksite voor haar en haar Little Monsters. Haar fans kunnen daar filmpjes uploaden met een voorstel voor een clip. Het creatiefste Little Monster mag een van haar nieuwe video's regisseren.

Oproep van Lady Gaga

In de nieuwsbrief van Lady Gaga staat de volgende oproep, schrijf Contactmusic.com: "Ever dreamed of directing a video for Gaga? Now's your chance! Gaga asked fans to submit videos demonstrating how they'd like to shoot her themselves, and one winner will be chosen to direct a video for her next album! Check out the entries and post yours today!"

Ster advertentie
Ster advertentie