3FM nieuws

Ga met Mark naar de bioscoopvertoning van Kung Fury

  1. Nieuwschevron right
  2. Ga met Mark naar de bioscoopvertoning van Kung Fury

Mark van der Molen is fijnproever op het gebied van kwaliteitsfilms (sci-fi kung fu), verfijne fashion (bandana's, drakenbloesjes) en eten (als het maar gefrituurd is). Al die elementen komen samen in de briljante kung fu-actiefilm Kung Fury. Er is alleen een klein probleem.

Epic

Veel epischer dan Kung Fury ga je het niet krijgen. De makers hebben al het foute dat de jaren 80 te bieden hebben, in een film gegoten. Bril-fucking-jant! Kung Fury (de soundtrack heb je misschien al een keer bij Mark voorbij horen komen) is via crowdfunding tot stand gekomen en is alleen online uitgebracht. De film is daarom niet in de Nederlandse bioscopen te zien. Iets wat Mark niet helemaal lekker zit. Want voor de echte ultieme filmervaring ga je toch naar de bioscoop.

Dan regelen we het zelf

Met geen enkel grijntje zelfbelang is Mark daarom op de barricades geklommen. Hij belde een bioscoop en regelde een officiële vertoning van Kung Fury. Er is alleen één voorwaarde: er moet wel publiek zijn. En daar heeft Mark jou bij nodig. Help Mark zijn favoriete kung fu-film in de bioscoop te kunnen zien. Kom naar de bioscoopvertoning van Kung Fury!

Vlammende dino's

Zin om een episch avondje Kung Fu te beleven en tegelijk het goede doel (Make Mark's Dream Come True) te steunen? Kom dan naar de vertoning van Kung Fury! Meld je aan via het formulier hieronder en maak kans op een avondje ninja-Nazi's, Kung Führers en vuurspuwende dino's. Het formulier staat onderaan deze pagina.

WWWW

Wie: Jij!
Wat: Kung Fury
Waar: Lab111 (Amsterdam)
Wanneer: vrijdag 5 juni, 20:30
Kosten: GRATIS!

David Hasselhof - 'True Survivor' (Kung Fury soundtrack)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie