3FM nieuws

WIES pakt 3FM Megahit met 'Ik Zie Ik Zie'

foto: WIES tijdens SR 2021
  1. Nieuwschevron right
  2. WIES pakt 3FM Megahit met 'Ik Zie Ik Zie'

Het gaat goed met WIES, en niet zo’n klein beetje ook. Sinds het debuut 'Soms Is Het Te Laat' uitkwam, werd de band gezien als een grote belofte en dat maken ze dan ook zeker waar. Met hun scherpe Nederlandstalige elektronische pop pakken ze iedereen in, zo ook met de nieuwste track 'Ik Zie Ik Zie'. Deze week hoor je 'm extra vaak op 3FM, want het nummer is uitgeroepen tot 3FM Megahit!

WIES

WIES bestaat uit Jeanne Rouwendaal, Tobias Kolk en Dan Huijser. Ondanks de pandemie werkte de band hard aan hun doorbraak. Dat betaalde zich gelukkig ook uit want het eerste debuutalbum Het is Een Wies werd onwijs goed ontvangen. De band verkocht popzalen uit en stond onder andere op Pinkpop, Best Kep Secret en Concert At Sea.

'Ik Zie Ik Zie'

Gelukkig heeft de band niet stilgezeten en mogen ze met 'Ik Zie Ik Zie' een 3FM Megahit in de wacht slepen. Al vanaf het begin laat WIES een vernieuwend geluid horen, zo ook op de nieuwe plaat. Het nummer klinkt fris en energiek en wordt vergezeld door een elektronische drumbeat die perfect aangevuld wordt met de typische stem van Jeanne Rouwendaal. Het nummer gaat over bedrog en alle ontrouw wat daarbij komt kijken. Het refrein bevat een flinke uitbarsting van emotie waar flink aan de volumeknop gedraaid wordt. Kortom: een heerlijke catchy song. Check het nummer hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tour

'Ik Zie Ik Zie' zal in ieder geval veel gedraaid worden de komende tijd op 3FM en daar zijn wij maar al te blij mee. WIES staat dit weekend op de ADE-versie van Into The Woods en in april touren ze met Krezip door Nederland.

Ster advertentie
Ster advertentie