Naar homepage
3FM nieuws

Daimy Lotus en Danny Vera live in Stenders Late Vermaak

  1. Nieuwschevron right
  2. Daimy Lotus en Danny Vera live in Stenders Late Vermaak

Daimy Lotus en Danny Vera waren vrijdag 28 november te gast bij Rob Stenders in Stenders Late Vermaak!

(foto: Ruud Baan)

Rob had voor zijn uitzenging van vrijdag 28 november twee gasten uitgenodigd. Danny Vera, de best geklede man van 2014, en de jonge singer-songwriter Daimy Lotus kwamen langs.

Danny Vera

De Nederlandse singer-songwriter Danny Vera maakt een mix tussen Ilse DeLange en Chris Isaak. Zijn eerste single 'My Confession' kwam begin 2003 uit en was de voorloper op zijn debuutalbum For The Light Of Your Eyes. In de jaren daarna bracht hij nog een aantal albums uit en hij vormt al jaren de vaste band in het tv-programma Voetbal International. Zijn nieuwste EP The New Black and White kwam in oktober uit en hij werd door het blad Esquire in november uitgeroepen tot 'De Best Geklede Man van 2014'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Daimy Lotus

Rob Stenders is groot fan van Daimy Lotus. Hij riep haar single 'Saturday Girl' uit tot zijn DJ Favorite. En dat is ook niet zo gek want ze is jong, Nederlands en vooral heel erg veelbelovend. Haar moeder gaf Daimy op haar veertiende op voor het tv-programma Popstars en ze eindigde bij de laatste vijftien. Het commentaar van de jury: ze is nog te jong. Vier jaar later staat ze op eigen benen en deelt ze haar nieuwe single 'Saturday Girl' met de wereld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie