3FM nieuws

MEAU straalt in 3FM Live Box met ‘Stukje Van Mij’

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU straalt in 3FM Live Box met ‘Stukje Van Mij’

Niet helemaal fris en fruitig schoof MEAU aan bij Wijnand in de Ochtend. En dat is niet zonder reden, de zangeres was gisternacht namelijk nog bij de Edisons. Desondanks zingt de zangeres prachtig ‘Stukje Van Mij’ in de 3FM Live Box!

Afgelopen maandag waren de Edisons, de oudste muziekprijzen van Nederland. MEAU viel in de prijzen binnen de categorie Nederlandstalig. De zangeres had het niet aan zien komen en was daardoor ontzettend blij. Twee jaar terug won ze al een Edison in de categorie Beste Nieuwkomer. “Toen voelde het al goed, maar een tweede Edison is toch een bevestiging dat het nog steeds heel goed gaat”, vertelt ze trots aan Wijnand.

‘Stukje Van Mij’

Haar nieuwste single, genaamd ‘Stukje van Mij’ is een maatschappelijk nummer en maakt deel uit van een campagne. Deze gaat over het helpen van jonge mensen omtrent naaktbeelden en de gevolgen van online shaming. “Ik krijg veel mooie, maar ook heftige reacties. Je merkt gewoon dat het heel veel gebeurt. Veel mensen kunnen zich in het liedje herkennen en dat is mooi om te zien.”

Naast de Edison, maakt MEAU ook nog kans op twee 3FM Awards. Met haar debuutalbum 22 is zij genomineerd voor Beste Album. Daarnaast maakt ze ook kans op de 3FM Award in de categorie Beste Artiest. Wil je dat ze de prijzen mee naar huis neemt? Vergeet dan niet te stemmen!

Benieuwd naar het optreden van MEAU in de 3FM Live Box? Bekijk dan hieronder het optreden van ‘Stukje Van Mij’ terug!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Unplugged

Ben je nou benieuwd hoe dit optreden volledig unplugged klinkt? Check dan deze volledig akoestische versie van haar nieuwste hit 'Stukje Van Mij' hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie