3FM nieuws

One Direction komt naar Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. One Direction komt naar Amsterdam

De populaire boyband One Direction geeft op 24 juni 2014 een concert in de Amsterdam ArenA.

De Britse jongens van One Directions maakten donderdag 19 september nieuwe data bekend voor hun Where We Are Tour in 2014. De Nederlandse fans hebben geluk; op 24 juni bezoeken ze Amsterdam en spelen ze de ArenA plat.

Midnight Memories verschijnt in november

Voorafgaand aan de bekendmaking van de tour data, werd bekend dat het derde studioalbum Midnight Memories op 25 november verschijnt. Op dit album staat onder andere de hitsingle 'Best Song Ever'. Dit nummer werd in augustus 2013 uitgeroepen tot MTV VMA's Song of the Summer.

One Direction maakt bioscoopdebuut

In dezelfde maand als de bands MTV VMA-succes maakte One Direction een bioscoopdebuut. Deze film One Direction: This Is Us werd wereldwereld verkocht en bezocht en leverde zestig miljoen dollar op (vierenveertig miljoen euro).

Niall beantwoordde vragen van 3FM luisteraars

De boyband gaf in mei 2013 ook een concert in Nederland. Barend en Wijnand waren daarbij en interviewden Niall. Het populaire bandlid beantwoordde vragen van 3FM luisteraars.

Kaartverkoop start 28 september 2013

One Direction maakte eerder al bekend waar en wanneer ze spelen in Groot-Britannie, Ierland en Latijns-Amerika en nu zijn ook de Europese data bekend. De kaartverkoop voor het concert in Nederland start zaterdagochtend 28 september om 09:00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie