3FM nieuws

Racoon doet 'Shoes Of Lightning' en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon doet 'Shoes Of Lightning' en andere 3FM-hoogtepunten

Mit einem Knallfest als afsluiter was het weer een fijne week op 3FM. Check hier de hoogtepunten.

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Racoon doet 'Shoes Of Lightning' live

De primeur van het 3FM Serious Request-themalied 'Shoes Of Lightning' kregen we dinsdag 26 november live op De Speelplaats. Racoon heeft hard gewerkt om een steentje bij te dragen. Alle opbrengsten van het nummer gaan naar de stille ramp waar dit jaar aandacht aan wordt besteed; het terugdringen van kindersterfte door diarree.

2.Unicum: Jake Bugg lacht (echt waar!)

Het ondenkbare is gebeurd. Michiel is in Effe Ekdom op zoek naar een Engels woord (vanaf 04:00 minuut) dat vaak in reclames wordt gebruikt. Als Jake na het gepeins van Michiel het antwoord heeft, gaan de mondhoeken van de 19-jarige zanger zowaar omhoog en verschijnt er een heuse lach op zijn gezicht. Inclusief een haha-geluid!

3. 3FM op Songbird

Het Songbird Festival op 23 en 24 november was een succes! Van Miss Montreal tot Tom Odell, 3FM was daarbij. Voormalige Krezip-zangeres Jacqueline Govaert presenteerde achter de piano meerdere nieuwe nummers waarvan er drie op haar nieuwe EP Live At Songbird Festival 2013 staan.
>> Herbleef Songbird 2013 met 3FM

4. De Staat covert 'Talk Dirty'

De Nijmeegse mannen van De Staat coverden live bij Giel 'Talk Dirty' van Jason Derulo. Meesterlijk!

5. Coen Und Sander Fest

Jetzt geht's los! Coen, Sander en vele fans bliezen het dak van de HMH er af tijdens Das Coen Und Sander Fest op 29 november 2013. Beleef das Knallfest opnieuw door op de foto hieronder te klikken. Uh....mein Herr, es gibt Bier in der Schnurrbart.

BONUS: Vijf Miley Cyrus-parodiën

Miley Cyrus poedelnaakt op een sloopkogel blijkt een inspiratie voor velen. Het lieve imago van de voormalige Disneyster (Hannah Montana) werd met de grond gelijk gemaakt toen ze haar videoclip 'Wrecking Ball' lanceerde. Check 3FM's lijst met de vijf gekste Miley-parodiën.

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie