3FM nieuws

Timor danst bij Michael Jackson

  1. Nieuwschevron right
  2. Timor danst bij Michael Jackson
Timor Steffens, bekend van ‘So You Think You Can Dance’, heeft een plekje weten te bemachtigen als danser tijdens de concertreeks van Michael Jackson.
Zo stond dit 21-jarig talent nog te schitteren tijdens de shows van ‘So You Think You Can Dance’ en zo staat hij binnenkort op het podium met niemand minder dan de King of Pop.

Carrière

Timor wilde het serieus aanpakken en liet alles en iedereen achter in Nederland, om een danscarrière in Amerika op te bouwen. Maar om als danser tijdens de This is it-tour te mogen stralen, was natuurlijk te mooi om waar te zijn.

Auditie

Alles liep eigenlijk vlekkeloos. Een auditie regelen? Timor hoefde het maar aan zijn management te vragen en het werd geregeld. In Los Angeles moest hij zijn danskunsten laten zien aan onder andere de popzanger, die erg gecharmeerd leek.

Repetitie

De achtergronddanser in spe is nu druk aan het repeteren in Los Angeles voor de tournee. Michael Jackson spaart zijn krachten nog even en zal zich later bij de repetities voegen. De Thriller-zanger zal op 8 juli voor het eerst het podium op klimmen in de O2 Arena in Londen.


Bekijk hier het filmpje van de Michael Jackson-audities:

Ster advertentie
Ster advertentie