3FM nieuws

LEFT brengt nieuwe single uit

  1. Nieuwschevron right
  2. LEFT brengt nieuwe single uit

Voormalige 3FM Serious Talent LEFT heeft een nieuwe single! Ze geven deze keer alles of niets!

Dinsdagavond in MetMichiel hoorde je de nieuwe single van LEFT 'All or Nothing' voor het eerst helemaal! De dag erna kwam de single met clip officieel uit. Op 2 juni 2012 spelen de heren 'All Or Nothing' en meer nieuw werk voor het eerst live voor publiek. Dat gebeurt in de Effenaar in hun thuisstad Eindhoven.

Tweevoudig 3FM Serious Talent

LEFT is een van de weinige bands die zich tweevoudig 3FM Serious Talent mag noemen. In 2009 kregen ze de titel voor hun single 'Better Off'. Het jaar daarna werd het trio nog een keer met de titel bekroond, dat was met 'Incredible Greyman'. Beide singles zijn afkomstig van The Quest For Fire. De opvolger van dit debuutalbum van de drie heren komt er binnenkort aan. Maar eerst brengt LEFT een aantal nieuwe singles uit. Ze beginnen met 'All Or Nothing'.

MetMichiel interviewt LEFT

Nederlandstalige Gothic invloeden

LEFT heeft in het schrijfproces versterking gekregen van Martijn Spierenburg (toetsenist/songwriter van Within Temptation) en producer Gordon Groothedde, die eerder werkte met acts als Krezip, Bløf en Nick & Simon. Maar LEFT blijft verder gewoon LEFT. Fans hoeven dus niet bang te zijn voor Nederlandstalige Gothic invloeden.

LEFT - 'All Or Nothing'

Ster advertentie
Ster advertentie