3FM nieuws

Carpoolen naar Concert at SEA

  1. Nieuwschevron right
  2. Carpoolen naar Concert at SEA

Hoe ga jij naar Concert At SEA? Carpoolend misschien? Dat scheelt namelijk geld én is goed voor het milieu!

Concert at SEA was een aantal jaar geleden het eerste klimaatneutrale festival en elk jaar weer is de organisatie op zoek naar nieuwe manieren om het milieu te respecteren. En daar kun jij natuurlijk ook bij helpen.

Concert At SEA is milieubewust

Concert At SEA zorgt er sowieso voor dat de bekers makkelijk te recyclen zijn, de T-shirts van medewerkers van biologisch katoen zijn gemaakt, de wijn biologisch is en alle CO2-uitstoot gecompenseerd wordt.

>> Check hier wat Concert At SEA doet voor het milieu


Carpoolen naar Concert At SEA

Een beter milieu begint bij jezelf! Heb jij dus nog een plekje over in je auto? Of zoek jij juist nog een plekje in de auto van een mede-festivalganger? Door Ride Here kun je in contact komen met elkaar. Op die manier bespaar je beide geld, ben je goed voor het milieu, zorg je ervoor dat er een minder lange file richting de Brouwersdam in Zeeland staat, maak je misschien ook nog wel nieuwe vrienden en kun je een leuk festival-shirt winnen! Alleen maar voordelen dus.

Ride Here Right Now naar Concert At SEA

Ga jij vrijdag of zaterdag naar Concert At SEA? Je kunt beide dagen een rit regelen richting Zeeland. En omdat carpoolers goed bezig zijn mag dat best beloond worden! Daarom maak je als je je aanmeldt voor Ride Here ook nog eens kans op een leuk festival-shirt!

>> Vervoer naar Concert At SEA
>> Carpool vrijdag naar Concert At SEA
>> Carpool zaterdag naar Concert At SEA

Mama Appelsap Concert At SEA

De mannen van Bløf carpolen ook overal heen in hun tourbus. En als je dan toch gezellig samen in de auto zit hoor je nog wel eens wat leuke muziek voorbijkomen. En alsof dat nog niet genoeg is hoor je daar ook nog wel eens een Mama Appelsap in zitten. Dat overkwam de mannen van Bløf! Zij hoorden heel duidelijk 'Concert At SEA' in een nummer van The Cure. Pascal vertelde aan Timur over zijn Mama Appelsap. Hoor jij hem ook?

Ster advertentie
Ster advertentie