3FM nieuws

Oogbal likken en andere 3FM-hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Oogbal likken en andere 3FM-hoogtepunten

Schokkend! Oogbal likken is een nieuwe hype in Japan. Sander testte het uit en stortte zich op het oog van Coen!

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. Don't try this at home: Oogbal likken

Oogbal likken, je moet het maar bedenken. In Japan schijnt het een hype te zijn. Coen en Sander konden zich er niks bij voorstellen en wat doe je dan? Dan test je het zelf!

Achteraf niet zo'n slim idee, want het kan echt gevaarlijk zijn. Dus als je benieuwd bent naar deze rare hype; don't try this at home, maar check de beelden.

2. 3FM op Concert At SEA

We zitten middenin het festivalseizoen. Afgelopen week (28 en 29 juni) was 3FM op Concert At SEA, waar het een komen en gaan was van artiesten, op het podium maar ook in de studio. Zo kwam James Morrison binnenvallen bij Ekstra Weekend vanaf Concert At SEA. Hij luidde daar samen met Michiel en Gerard zeer enthousiast het weekend in.

>> Check hier alle hoogtepunten van Concert At SEA

3. 3FM luister Bob vindt 'fucking' niet vet

Luisteraar Bob vindt dat er teveel 'fucking' op 3FM wordt geroepen. Hij uitte zijn onvrede woensdagavond (3 juli) met een smsje naar 3333. Michiel '3FM klantenservice' Veenstra belde hem op. Beluister het gesprek dat daar op volgde hier terug.

>> Ben jij het er mee eens of interesseert het je geen ene *piep*?

4. Allemamachies Clown Bassie stopt ermee

Clown Bassie, je weet wel, die van Bassie en Adriaan, hangt zijn neus aan de wilgen. Het nieuws kwam als een enorme shock voor Coen en Sander. Ze belde hun held om hem te bedanken voor al zijn jaren van trouwe dienst als clown. Gelukkig kun de grappenmaker het 3FM-duo nog een beetje opvrolijken. Hij stop er namelijk niet helemaal mee. Je kunt hem nog steeds boeken voor al je feesten en partijen.

5. Beans And Fatback live bij Giel

De mannen van Beans And Fatback stonden donderdag 4 juli bij Giel op De Speelplaats. Hun nieuwe album With Skin Attached verscheen in april 2013 en is een ode aan de Rhythm & Blues. Ze speelden twee tracks van het album en ze deden een cover. Beluister de fijne Rhythm & Blues-versie van 'Do I Wanna Know' van Arctic Monkeys.

Bonus: Gerard in het Spoorwegmuseum

Gerard Ekdoms enige Effe Ekdom BBQ was dit keer op een zeer exotische plek. Gerard mocht grappen en grillen in het Spoorwegmuseum. Voor de vlam erin ging, ging hij op onderzoek uit in het museum. In precies 5.39 minuten ontdekte hij er elk plekje.

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

De afgelopen week leek wel een aaneenschakeling van hoogtepunten! Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie