3FM nieuws

Dit wil jij weten over 3FM-dj Jaimy de Ruijter

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit wil jij weten over 3FM-dj Jaimy de Ruijter

Met de nieuwe programmering verwelkomt 3FM een aantal nieuwe gezichten op de zender. In de rubriek 'De 3' leer je deze nieuwe 3FM-dj's kennen, met deze week: Jaimy de Ruijter. Van zijn 3 leukste drugservaringen en gekste eigenschappen tot de 3 laatste foto's in zijn filmrol: deze zaken wist jij nog niet van Jaimy de Ruijter.

'De 3' van Jaimy de Ruijter

Om hem nog beter te leren kennen beantwoordt Jaimy vijf persoonlijke vragen in de vorm van een top 3. Op de vraag wat zijn 3 gekste drugservaringen waren, reageert hij lachend: "Jullie willen me gelijk laten onterven?" Vervolgens vertelt hij toch een paar gekke verhalen die hij heeft meegemaakt. Jaimy: "Ik heb een keer zo stoned een radio uitzending gepresenteerd waardoor ik niet meer echt wist wat ik aan het doen was. Ik heb de gasten maar zichzelf laten interviewen."

Verder vertelt Jaimy dat hij op een willekeurige zaterdagavond truffels ging gebruiken, een klein detail dat hij hier aan toevoegt is dat hij toen op werk was. Jaimy: "Vrij onverwachts kwam ook nog een collega binnen."

Eigenschappen die je nog niet wist

Verder krijgt Jaimy nog de vraag om 3 eigenschappen op te noemen die mensen nog niet van hem weten. Zo vertelt hij bijvoorbeeld: "Ik ben half Nederlands en half Marokkaans." Ook vertelt Jaimy dat hij wel een hele gekke eetverslaving heeft. Jaimy: "Ik heb een Coca Cola Zero en winegum verslaving." Goeie bouwstoffen om je dag mee door te komen!

Check hier 'De 3' met Jaimy de Ruijter:

De 3 met Jaimy de Ruijter

Jaimy de Ruijter

Wil je nog meer te weten komen over Jaimy? Luister dan van maandag t/m donderdag naar Jaimy de Ruijter! Jaimy stuurt je naar de mooiste concerten, draait de beste nieuwe muziek en laat je de vetste festivals herbeleven. Iedere maandag t/m donderdag van 19:00 tot 21:00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie