3FM nieuws

Bellen met jouw idool

  1. Nieuwschevron right
  2. Bellen met jouw idool


Bart laat fans bellen met de ster waar ze helemaal weg van zijn. Geef jezelf of een andere superfan op!

Ben jij zo'n fan die de nacht voor het concert van jouw favoriete popster al verkleumd in een slaapzakje voor de deur ligt? Ben jij zo iemand die alles doet om ooit nog eens met die filmster op de foto te gaan? Ben jij iemand die een figuurlijke moord zou doen voor een gesprekje met jouw idool?

Onvergetelijke ervaring

Dan is Bart jouw redder in nood! De lijntjes van de 3FM-DJ reiken ver en zijn netwerk is ontzaglijk en groot. En wat doe je met zo'n netwerk? Juist, benutten! Met alle liefde zet Bart het in om fanatieke fans een onvergetelijke ervaring rijker te bezorgen.

Very Important Phonecall

Elke zondag laat Bart namelijk fans bellen met hun idool voor een gesprek dat voor eeuwig in hun geheugen gegrift zal staan. Een telefoontje met artiesten, maar ook met bijvoorbeeld sporters, presentatoren, politici en cabaretiers. Nationaal of internationaal, Bart fixt het.

Neem bijvoorbeeld Lisette die met haar helden van Tokio Hotel mocht bellen. Ge-wel-dig vond ze het.

Geef je op!

Wil jij dit ook een keertje? Of ken je iemand waarvan je weet dat hij of zij je eeuwig dankbaar zal zijn als je dit 'eventjes' voor die persoon regelt? Stuur dan een mailtje naar Bart@3FM.nl met daarin een korte uitleg en je contactgegevens en misschien gaat binnenkort jouw telefoon wel over!

>> Mail Bart!
>> Naar de site van de Radioshow van Bart

De Radioshow van Bart, elke zondag tussen 15.00 en 18.00 uur!

Ster advertentie
Ster advertentie