3FM nieuws

Carice van Houten op Britse festival Isle Of Wight

  1. Nieuwschevron right
  2. Carice van Houten op Britse festival Isle Of Wight

Carice van Houten speelt op 16 juni met haar band op het Britse festival Isle Of Wight.

Carice van Houten heeft haar eerste festivalshow te pakken en wel op het Isle of Wight Festival in Engeland. Ze geeft 16 juni een optreden op het eiland voor de zuidkust van Engeland. Andere artiesten die diezelfde dag hun opwachting maken op Isle of Wight zijn Bon Jovi, Kodaline en The Script.

Carice van Houten op de plek van held Bob Dylan

Carice van Houten is blij met haar eerste festivalboeking: "Ik ben zo trots dat ik ‘ons kindje’ daar kan laten zien, op de plek waar mijn helden Bob Dylan, Joni Mitchell, Miles Davis en The Doors allemaal hebben gespeeld. En ik kijk erg uit naar de optredens van Laura Mvula, Paul Weller, Jake Bugg en I Am Kloot."

Videoclip voor single 'YOU.ME.BED.NOW.'

Carice van Houten is momenteel druk met de voorbereiding van een korte clubtour, die op 22 april van start gaat. Ook verscheen onlangs de videoclip voor haar nieuwe single 'YOU.ME.BED.NOW.' Bekijk 'm hieronder!

3FM Awards

Carice van Houten tekende in juni 2012 een platencontract bij EMI Music. Haar debuutalbum See You On The Ice werd goed ontvangen. Ook maakt ze kans op de 3FM Award voor Beste Album.

>> Stem voor de 3FM Awards

Carice van Houten - 'YOU.ME.BED.NOW.'

Ster advertentie
Ster advertentie