3FM nieuws

Blurred Lines van Robin Thicke is 3FM Album van de Week

  1. Nieuwschevron right
  2. Blurred Lines van Robin Thicke is 3FM Album van de Week

Robin Thicke brengt op 15 juli zijn album Blurred Lines uit, dat is verkozen tot 3FM Album van de Week. We know you want it!

Robin Thicke schreef in zijn tienerjaren al liedjes voor onder meer Michael Jackson, Pink en Christina Aguilera. Zijn debuutalbum Cherry Blue Skies, waarvan de titel later werd veranderd in Beautiful World, verscheen in 2002. Thicke bracht in 2003 de single 'When I Get You Alone' uit, die in Nederland uitgroeide tot een top 5-hit en in de Verenigde Staten nog succesvoller was. Even leek Robin Thicke een one day fly, al werden zijn vervolgalbums ook in de Verenigde Staten goed ontvangen.

Pikante videoclip Robin Thicke

Met de single 'Blurred Lines' zet Robin Thicke zichzelf opnieuw op de kaart. Het nummer met T.I. en Pharrell wordt een wereldhit, al kan Thicke tegelijkertijd op veel kritiek rekenen door de pikante videoclip bij het liedje.

De officiële videoclip met naakt rondhuppelende dames wordt op YouTube vervangen door een gecensureerde versie.

'Blurred Lines' 3FM Megahit

Sander Hoogendoorn verkoos 'Blurred Lines' al tot zijn Song of the Week en toen Michiel en Gerard het nummer in de smiezen kregen, waren ze niet meer te houden. Niet veel later werd 'Blurred Lines' dan ook uitgeroepen tot 3FM Megahit.

Blurred Lines van Robin Thicke is 3FM Album van de Week

Blurred Lines is het zesde studioalbum van Robin Thicke en de opvolger van Love After War uit 2011. Thicke zette begin juli al een preview van alle nummers online, maar de hele plaat is officieel vanaf 15 juli verkrijgbaar.

Naast de bijdragen van T.I. en Pharrell die op de plaat staan, is ook Kendrick Lamar te horen op Blurred Lines.

Robin Thicke in voorprogramma Maroon 5

Robin Thicke heeft vooralsnog geen eigen show in Nederland aangekondigd, maar hij staat op 20 januari 2014 wel in het voorprogramma van Maroon 5 in de Ziggo Dome.

Beluister 3FM Album van de Week Blurred Lines op Spotify

Ster advertentie
Ster advertentie