3FM nieuws

Sanders Vriendenteam 'sjaal-afhaal' is morgen langs de A2 te vinden

foto: BNNVARA / NPO 3FMfoto: BNNVARA / NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Sanders Vriendenteam 'sjaal-afhaal' is morgen langs de A2 te vinden

Op de redactie van Sanders Vriendenteam ligt nog een hele berg met Sanders Vriendenteam sjaaltjes en die kunnen na de laatste uitzending komende donderdag niet meer weggegeven worden aan luisteraars. Daarom wordt er morgen de 'sjaal-afhaal' in het leven geroepen.

Verzorgingsplaats De Lucht langs de A2

Iedereen die nog geen Sanders Vriendenteam sjaaltje heeft, kan deze morgen nog op de valreep krijgen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is morgen tussen 07:00u en 09:00u naar de A2 te rijden en op Verzorgingsplaats De Lucht op zoek te gaan naar de 3FM-bus. Daar staat 3FM-dj en vriend van de show Luc Sarneel met de kofferbak open en een hele boel sjaaltjes daarin. Kom je langs Oost? Of kom je langs West? Dat maakt niet uit, want je kan zo met de tunnel naar de andere kant toe lopen om je sjaaltje te bemachtigen.

Het idee om bij Verzorgingsplaats De Lucht te gaan staan kwam van luisteraar Berry. Het is een druk bezochte parkeerplaats met een wegrestaurant en tankstation en daarom vindt hij dit een goede plek. Helaas kan Berry zelf niet komen, maar wel roept hij iedereen op om te komen.

Ster advertentie
Ster advertentie