3FM nieuws

Lil' Kleine live in de studio van 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Lil' Kleine live in de studio van 3FM

Afgelopen vrijdag bracht Lil' Kleine de opvolger van WOP uit: Alleen. En daarmee verbreekt hij record na record. Om dat te vieren vloog Lil' Kleine afgelopen weekend van Ibiza naar Mallorca en nu weer naar de 3FM-studio waar hij vanochtend bij Domien te gast was.

Hoe gaat het met Lil' Kleine?! "Ik zou liegen als ik zeg dat het slecht gaat," vertelt hij lacherig tegen Domien. Een nieuw album, nieuwe single, nieuwe vriendin en het geld stroomt nog steeds binnen. Dat bleek wel uit het interview met de Volkskrant dat afgelopen weekend werd gepubliceerd. De rapper kreeg de vraag hoeveel geld hij op een dag uitgeeft. Volgens Lil' Kleine is dat ongeveer vijfhonderd euro. Een uitspraak die vooral op Twitter op veel haat kon rekenen. De reactie van Lil' Kleine daarop: "Mensen die klagen op Twitter doen alsof ik geboren met heel veel rijkdom en succes maar dat is helemaal niet zo."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Maar is geld dan zo belangrijk voor de Amsterdammer, vraagt Domien. "Geld maakt wel gelukkiger, maar is niet het allerbelangrijkste. Je bent succesvol als je doet wat je leuk vindt. Daar hoef je helemaal niet veel geld voor te verdienen."

Er werd gelukkig niet alleen over geld gepraat, maar ook muziek gemaakt. Check hieronder de twee tracks die Lil' Kleine live liet horen in de studio van 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie