3FM nieuws

Timur Open Radio finalist Gouden RadioRing 2013

  1. Nieuwschevron right
  2. Timur Open Radio finalist Gouden RadioRing 2013

Timur Open Radio maakt kans op de Gouden RadioRing 2013! Nathan van de AVRO verraste Timur en Rámon zaterdag 2 november met dit blijde nieuws.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Timur Open Radio (BNN) en MetMichiel (NTR) beiden bij de tien populairste radioprogramma's van dit jaar hoorden. Timur en Rámon kregen uiteindelijk op zaterdag 2 november te horen dat zij het tot de Top 3 geschopt had. Daarmee maakt Timur Open Radio kans op de Gouden RadioRing 2013!

Gouden RadioRing 2013

De Gouden RadioRing wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste radioprogramma van Nederland, gekozen door het luisterend publiek. Giel, De Coen en Sander Show, Ekstra Weekend en Effe Ekdom wonnen deze publieksprijs al eens in het verleden. Hierdoor zijn ze inmiddels uitgesloten van deelname en dus is het tijd voor een toepasselijke troonopvolger. De Gouden RadioRing wordt donderdag 14 november uitgereikt.

3FM DJ's genomineerd voor Zilveren Radioster Man en Vrouw

Tijdens de Gouden RadioRing uitreiking maken niet alleen programma's kans op prijzen, ook DJ's kunnen een prijs in de wacht slepen. De Zilveren Radiosterren worden op 14 november uitgereikt aan de beste DJ's.

Gerard Ekdom is genomineerd in de categorie Zilveren Radioster Man en kan daarmee voor een hattrick gaan. Hij won hem al in 2011 en 2012. Claudia de Breij (winnares 2006, 2007, 2009, 2010), Annemieke Schollaardt (winnares 2011) en Roosmarijn Reijmer komen in aanmerking voor de Zilveren Radioster Vrouw.

3FM genomineerd voor Marconi Award 'Beste Zender'

3FM is dit jaar samen met Q-Music en Sky Radio genomineerd voor de Marconi Award voor 'Beste Zender'.

>> Lees meer over deze radio publieksprijzen

Ster advertentie
Ster advertentie