3FM nieuws

De Kraaien krijgen Gouden Plaat live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. De Kraaien krijgen Gouden Plaat live bij Giel

De Kraaien blinken van geluk; tijdens hun bezoek aan Giel woensdagmorgen 12 juni hebben ze een Gouden Plaat gekregen!

Onder de pseudoniemen Neurbert El Halt, Bernd Gansebev en Prins Clit in Paanham zetten De Kraaien al sinds 2011 menig club en discotheek op zijn kop met hun energieke liveshows waarbij ze schuilgaan achter hun kraaienmaskers.

'Ik Vind Je Lekker'

De Kraaien scoorden eind 2012 een grote hit met hun eerste single 'Ik Vind Je Lekker' en in het Haagse clubcircuit zijn tracks als 'Kroket' en 'Olifant' al uitgegroeid tot ware klassiekers.

De Kraaien live bij Giel

De Kraaien zijn inmiddels bekend bij 3FM. Zowel 'Ik Vind Je Lekker' als de tweede single 'Pechvogel' werden door Coen en Sander verkozen tot SuperCrazyTurboTopHit.

Juni is de maand van Zuid-Holland dus kon Giel zich geen beter bezoek wensen dan dat van De Kraaien. De Hagenezen speelden woensdagmorgen 12 juni meerdere nummers live op De Speelplaats. Naast hun eigen werk deden ze 'Burred Lines' op zuh Haags! Volgens velen een waar "Triggerfingertje"!

'Ik Vind Je Lekker' is goud

Voor het Haagse gevogelte De Speelplaats betrad, verraste Giel ze met een Gouden Award voor hun doorbraaksingle. 'Ik Vind Je Lekker' is meer dan 10.000 keer verkocht! Gefeliciteerd mannen!

De Kraaien krijgen een Gouden Plaat

De Kraaien - 'Ik Vind Je Lekker'

De Kraaien - 'Pechvogel'

Ster advertentie
Ster advertentie