3FM nieuws

Herbeleef het 3FM Nachtfestival!

  1. Nieuwschevron right
  2. Herbeleef het 3FM Nachtfestival!

Nachtjock Joram Kaat reisde dinsdagavond 26 augustus af naar Zutphen om daar het allereerste 3FM Nachtfestival te vieren!

3FM Nachtfestival Aftermovie

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 augustus was het eindelijk zover: het 3FM Nachtfestival! Joram nam de mobiele 3FM-studio mee naar Het Koelhuis in Zutphen, zodat iedereen van zijn festival kon genieten. Het was een nacht met enkel hoogtepunten. Te veel om allemaal op te noemen, maar check hier de hoogtepunten van de hoogtepunten!

Het 3FM Nachtfestival

Joram zag een gat in de markt: Mensen die 's nachts werken kunnen eigenlijk nooit naar een festival. Overdag moeten ze namelijk slapen. Daarom kwam hij met een briljant idee om voor die mensen een eigen festival te organiseren. Joram fixte Go Back To The Zoo, Heavylight, Lucas Hamming en de Band van Van der Lende. Nachtcollega Thijs Maalderink voegde daar stiekem nog even Solid HarmoniE aan toe, terwijl Joram aan het genieten was van een welverdiende vakantie. Een top line-up dus.

Lucas Hamming vraagt vriendinnetje verkering in Parijs

Lucas Hamming moest nog haasten voor het 3FM Nachtfestival, want een paar uur eerder stond hij nog in Parijs. De zanger was daar namelijk om, jawel, zijn vriendinnetje verkering te vragen. De romanticus! Na een kort babbeltje met Joram gingen alle remmen los en speelde Lucas zijn singles 'Fake Love Hypocrisy' en 'Mojo Mischief' live vanuit Het Koelhuis in Zutphen:

Lucas Hamming - 'Fake Love Hypocrisy' live @ 3FM Nachtfestival

Lucas Hamming - 'Mojo Mischief' live @ 3FM Nachtfestival

Solid HarmoniE treedt voor het eerst in vijftien jaar op

Thijs regelde stiekem Solid HarmoniE voor Jorams Nachtfestival. Joram was daar heel erg blij mee, maar Thijs nog net iets blijer. En dus interviewde hij de dames voor Joram:

Solid HarmoniE heeft het vreselijk druk met hun aanstaande tournee en moest daarom snel weer door. De dames speelden hun hit 'I'll Be There For You' live bij Joram:

HeavyLight krijgt nog peuken van Lucas Hamming

De mannen van HeavyLight waren ook van de partij. Voor hen kwam het goed uit dat Lucas Hamming er ook was, want de mannen hebben nog zo'n 5 pakjes peuken van hem tegoed. Die peuken kwamen er uiteindelijk niet, maar the show must go on en dus beklommen de rockers het podium om hun tracks 'Leave Us Behind' en 'Hey' te spelen:

HeavyLight - 'Leave Us Behind' live @ 3FM Nachtfestival

HeavyLight - 'Hey' live @ 3FM Nachtfestival

Frank moedigt zijn Band van Van der Lende aan

Frank van der Lende kwam halsoverkop uit het zonnige Spanje om zijn band, de Band van Van der Lende, aan te moedigen. De band nam de livetrack 'Who You Want' eerder die avond op:

Frank 'Hoitjes' van der Lende had nog een nieuwtje: de zangeres van de Band van Van der Lende stapt uit de band. De nachtjock heeft alweer een nieuwe zanger op het oog, Cas Hieltjes van Go Back To The Zoo! Maar manager Frank houdt al z'n opties open, dus ben jij of ken jij een geschikte frontman of -vrouw voor deze fantastische band, stuur dan een leuk mailtje naar Frank@3FM.nl!

Go Back To The Zoo had een lekke band

Cas van GBTTZ kon wel janken, zo moe was 'ie. The rock 'n roll-life gaat niet enkel over rozen. Dat bleek voor de mannen des te meer toen ze onderweg waren naar Zutphen voor het 3FM Nachtfestival. Ze huurden een busje waar één band van lek ging. Hoe dat verhaal afliep hoor je hier:

Gelukkig kwam alles dus toch nog op z'n pootjes terecht en waren de mannen op tijd voor een spetterend optreden bij Jorams festival. Ze speelden niet één, niet twee maar drie liedjes! 'You', 'Julia' en '(I Just Wanna) Milkshake' kwamen allemaal langs. Het was zo'n feest, dat Cas' vermoeidheid als sneeuw voor de zon verdween!

Go Back To The Zoo - 'You' live @ 3FM Nachtfestival

Go Back To The Zoo - 'Julia' live @ 3FM Nachtfestival

Go Back To The Zoo - '(I Just Wanna) Milkshake' live @ 3FM Nachtfestival

Ster advertentie
Ster advertentie