3FM nieuws

Met je auto te water?

  1. Nieuwschevron right
  2. Met je auto te water?
Nou, dat kan hoor! Namelijk in 'de cursus van Bart', het nieuwe item in 'de radioshow van Bart'. Ben jij die lefgozer/lefdame? Geef je dan gauw op.
Elke laatste zondag
De 'radioshow van Bart' programma-Hyve is sinds een week in de lucht en helemaal up to date. Op deze hyve houdt Bart Arens je elkeweek op de hoogte over 'de cursus van Bart'. Alle cursussen zullen stuk voor stuk bijzonder en spectucalair zijn, en vinden áltijd plaats op de laatste zondag van de maand.

Nog één plek vrij...
Lees hier Bart's laatste blog:

“Afgelopen zondag heb ik met luisteraar Daphne gebeld in 'de radioshow van Bart', om te melden dat zij gaat deelnemen aan de allereerste 'cursus van Bart' op 27 januari aanstaande!

Ze vindt het doodeng, maar gaat toch écht ervaren hoe het is om met een auto het water in te rijden, uiteraard onder professionele begeleiding van de reddingsbrigade inclusief duikers!

Maarrr... nu komt het leukste... er is nog een plekje vrij! Wil jij ook aan deze cursus meedoen, reageer dan in de comments onder dit logje met een goede motivatie en wellicht spreek ik je dan snel tijdens de cursus!

Groet'n, Bart’’

>> Ben jij ook zo stoer? Meld je hier aan voor 'de cursus'
>> De radioshow van Bart: elke zondag tussen 15.00 - 18.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie