3FM nieuws

Benny Sings speelt zijn nieuwe single 'Young Hearts' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Benny Sings speelt zijn nieuwe single 'Young Hearts' in de 3FM Live Box

Dit jaar viert Benny Sings alweer zijn 20-jarig jubileum in het vak, maar klaar is hij nog lang niet. En gelukkig maar! De muzikant komt langs bij Rob en Wijnand en de Ochtendshow en bewijst in de 3FM Live Box maar weer eens wat voor een steengoede muzikant en wereldster hij is. Check hieronder de live-versie van zijn nieuwe track 'Young Hearts'.

3,5 miljoen maandelijkste luisteraars op Spotify

De Nederlandse Tim van Berkesteijn a.k.a. Benny Sings mag je namelijk prima een wereldster noemen met gemiddeld 3,5 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify en samenwerkingen met bijvoorbeeld Mac DeMarco en Kenny Beats. Onder zijn fans mag hij Anderson .Paak en John Mayer scharen.

Zoals eerder gezegd heeft de in Dordrecht geboren multi-instrumentalist onlangs samengewerkt met sterproducer Kenny Beats. Check hieronder het fragment hoe dat precies ging.

'Young Hearts'

Op zijn nieuwe single 'Young Hearts' bezingt hij samen met de Amerikaanse zangeres Remi Wolf de liefde tussen twee scholieren en de strijd die ze voeren voor hun liefde. De track is precies zoals we de meeste producties van Benny Sings kennen: strak geproduceerde liedjes met vrolijk klinkende, maar melancholische melodieën. Gooi de typische Benny Sings-vocalen erover en een hit is geboren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Benny Sings?

Binnenkort op 5 februari is Benny Sings een hele uitzending te gast bij Vera On Track als co-host om langer te praten over zijn muzikale jubileum en nieuwe muziek.

Ster advertentie
Ster advertentie