3FM nieuws

Wil jij gratis naar Kill Bill 2?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij gratis naar Kill Bill 2?
Wil jij zien hoe huurmoordenaar The Bride (Uma Thurman) verder gaat met haar zoektocht naar haar ex-baas? Jij kunt bij de exclusieve voorpremière van Kill Bill 2 zijn op vrijdag 16 april in Amsterdam. Gewoon ff kaarten winnen!In Kill Bill 2 gaat The Bride verder met haar zoektocht naar Bill, maar voordat zij aan hem toe is moeten eerst nog Budd en Elle Driver uit de weg worden geruimd. Van Amerika reist zij naar China, om vervolgens weer terug te keren en haar reis voort te zetten richting Mexico.

Donderdag 22 april is de officiële releasedatum van Kill Bill 2 in Nederland. Kill Bill 2 is het vervolg op – hoe kan het ook anders – Kill Bill 1, de film die 20 november 2003 in Nederland in première ging. Kill Bill 1 werd met veel bravoure ontvangen.

In Kill Bill 1 refereerde Quentin Tarantino aan veel films, maar stonden vooral de Aziatische ‘grindhouse’ films uit de Jaren 70 centraal. Draaide het eerste deel toch vooral om de actie, in het tweede deel tempert het geweld en gaat het toch vooral om de herkenbare, bizarre Tarantino dialogen. Voor Kill Bill 2 verhuist de setting naar (Midden) Amerika… en zien we een ode aan het spaghetti-western genre.
Ster advertentie
Ster advertentie