3FM nieuws

Eerste namen Eurosonic Noorderslag bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste namen Eurosonic Noorderslag bekend
De eerste namen van EuroSonic Noorderslag 2009 zijn bekend. Eén van de artiesten is Serious Talent Giovanca.Groningen zal 15, 16 en 17 januari voor de 24e keer geheel in het teken staan van EuroSonic Noorderslag.

Noorderslag
De eerste namen voor Noorderslag 2009 zijn bekend. In Oosterpoort spelen op zaterdag 17 januari de Rotterdamse band Face Tomorrow en zangeres Giovanca, de 3FM Serious Talent die inmiddels wat bellen moet doen rinkelen.

Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt op de geheel vernieuwde, gecombineerde festivalsite www.noorderslag.nl.

EuroSonic
Op diezelfde site wordt de komende weken ook de line-up voor EuroSonic onthuld.

Ieder jaar heeft EuroSonic een focusland; voor de komende is dat België. Onze Zuiderburen vaardigen o.a. The Black Box Revelation, Novastar en Malibu Stacey af.

EuroHoe Noorderwatte?
EuroSonic Noorderslag is dè plek voor professionals en muziekliefhebbers. Op EuroSonic staan de nieuwste bands uit Europa, op Noorderslag de belangrijkste Nederlandse acts van dit moment.

De twee festivals gingen officieel samen in 1995 en zijn een onafscheidelijk duo geworden; de Tup en Joep onder de muziekfestivals, zeg maar.

Voor de pro's
Naast veel muzikale optredens op EuroSonic en Noorderslag vindt overdag traditiegetrouw de conferentie plaats. In 2009 zullen er meer dan 100 panels, keynote speeches, showcases en network meetings plaatsvinden; er worden zo'n 2.500 professionals uit binnen- en buitenland verwacht.

De eerste panels zijn inmiddels bevestigd. Over deze panels is informatie te vinden op deze pagina.


>> Houd de website in de gaten voor nieuwe namen en updates van EuroSonic Noorderslag 2009
>> Meer over Giovanca
>> Meer over Novastar
>> Meer over Face Tomorrow
Ster advertentie
Ster advertentie