3FM nieuws

WOOT wint plek op WTTV

  1. Nieuwschevron right
  2. WOOT wint plek op WTTV

De Haagse band WOOT heeft een podiumplek gewonnen op Welcome To The Village!

WOOT wist in de hevige strijd met vier andere bands de meeste stemmen op te halen voor een spot op Welcome To The Village. Daarmee winnen ze dus! Op vrijdag 17 juli staat de band daarom op de planken bij het idyllische Friese Festival.

Welcome To The Village 2015

Het festival viert dit jaar zijn derde verjaardag en dat is natuurlijk wederom een feestje waard! Dit jaar komen er op 17, 18 en 19 juli 2015 ruim 85 acts naar WTTV. In natuur- en recreatiegebied de Groene Ster, vlak buiten Leeuwarden kun jij o.a. dEUS, Typhoon, DeWolff, Jacco Gardner, Alamo Race Track, Yuko Yuko en zZz live aanschouwen. Naast muziek is er een ook flink programma rondom media, kunst, duurzaamheid en taal.

WOOT

Het winnen van de Grote Prijs van Nederland opent deuren: de band wist zich al in de kijker te spelen op festivals als South By Southwest (SXSW, Austin Texas), Reeperbahn en Crossing Border Eurosonic. Na twee EP's besluit de band de elektronische weg in te slaan en dat valt nóg meer op! De mannen tekenen bij het label van Caro Emerald en de derde EP is inmiddels in de maak. De single 'Don't You' is het eerste resultaat.

Ster advertentie
Ster advertentie