3FM nieuws

Katy Perry experimenteert met fans op Twitter

  1. Nieuwschevron right
  2. Katy Perry experimenteert met fans op Twitter

Katy gaat een Twitter-experiment aan waarbij haar fans mogen meebeslissen over haar nieuwe concertfilm Katy Perry: Part Of Me.

Katy Perry fans die haar op Twitter (@katyperry) volgen kunnen de komende maanden letterlijk deel uitmaken van de totstandkoming van haar nieuwe 3D film Katy Perry: Part Of Me. De zangeres gaat een interactief experiment aan met haar miljoenen volgers op de microblogging site.

Katy wil mening van fans

Het komt er op neer dat haar fans op Twitter o.a. invloed hebben op de liedjes die in de film komen maar ze mogen bijvoorbeeld ook hun mening geven over de vele kleurrijke outfits van de zangeres. De concertfilm Katy Perry: Part Of Me wordt dus niet alleen voor de fans gemaakt, maar als dit crowdsoursing experiment werk, ook voor een deel door de fans gemaakt.

Katy Perry nummer 3 op Twitter

Het is niet toevallig dat Katy kiest om zo’n experiment via Twitter te doen. Ze is een van de populairste mensen op de site. Begin deze maand stond ze op nummer drie van personen met meeste volgers. Ze had er toen bijna 16 miljoen. Katy stond daarmee onder Justin Bieber en Lady gaga. Justin had er meer dan 18 miljoen en Lady Gaga had haar eigen record verbroken en was op dat moment de enige persoon met meer dan 20 miljoen volgers.

Ster advertentie
Ster advertentie