3FM nieuws

Vrouw bevalt van zoontje tijdens Metallica concert

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Vrouw bevalt van zoontje tijdens Metallica concert

Je gelooft het niet! Een hoogzwangere vrouw in Brazilië is tijdens het concert van Metallica bevallen van haar zoon. Ze kreeg van haar arts toestemming om het concert te bezoeken, maar tegen alle verwachtingen in, besloot haar zoontje precies op dit moment zijn intrede tot de wereld te doen.

Baby en moeder maken het allebei goed!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Weeën tijdens het voorprogramma

De Braziliaanse Joice Figueiró was ten tijden van het concert 39 weken zwanger, en stond op een speciale plek voor mensen met een handicap voor de ruimte. Vlak na het voorprogramma, begonnen de weeën echter al. Toen kwam Metallica het podium op, en heeft ze het nog bijna het hele concert volgehouden! Met nog maar drie nummers te gaan, riep Figueiró toch maar de EHBO die aanwezig was op locatie erbij. Toen ze op het punt stonden de ambulance te bellen, kwam Luan Figueiró al ter wereld. Na de bevalling gingen de kersverse ouders met hun pasgeboren zoontje alsnog naar het ziekenhuis, en maakten het gelukkig goed.

Belletje van Metallica

De band had niks in de gaten tijdens het concert, maar kreeg er na afloop lucht van. Hierop besloot frontman James Hetfield een belletje te plegen naar het kersverse gezin om ze te feliciteren. Check hier hoe dat gesprek ging:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie