3FM nieuws

Beroepsgeheimen: "Bij vervelende kinderen zet ik de achtbaan 2x harder"

  1. Nieuwschevron right
  2. Beroepsgeheimen: "Bij vervelende kinderen zet ik de achtbaan 2x harder"

Een pretpark is een plek waar je voor je plezier naartoe gaat. Dat er ook een heleboel mensen werken, vergeet je soms een beetje. Aan 3FM-dj Olivier vertelt Boudewijn (schuilnaam), die zelf in een pretpark werkt, zijn allergrootste geheimen over werken in een pretpark.

Video niet beschikbaar

Boudewijn staat zowel in de keuken als bij de attracties. Hij kent 'het park' (wat hij uiteraard niet mag benoemen) dus van binnen én buiten. En ja, als je zo vaak in een pretpark werkt ga je je natuurlijk ergeren aan bepaalde dingen.

Vervelende kinderen krijgen een speciale behandeling

"Als er vervelende kinderen zijn dan zie ik dat al van ver aankomen. Wanneer ze kan gaan roepen 'sneller, sneller', dan denk ik 'fuck you met je sneller!' en zet ik hem twee keer zo snel aan. Ik wil ze dan al het eten dat ze die dag op hebben wel ontnemen, haha."

Rondje van de zaak

"Als het park dicht is gaan we als medewerkers zelf ook in de attracties. Dat mag natuurlijk niet, maar gebeurt wel. De achtbanen staan achterin het park dus daar komt de leidinggevende niet zo snel. Ook de botsauto's zijn erg geliefd buiten werktijd."

Heb jij ook een beroepsgeheim?

Deel die dan lekker met ons! Je mag op de radio vertellen hoe het er bij jouw baan aan toe gaat. Natuurlijk helemaal anoniem.

Ster advertentie
Ster advertentie