3FM nieuws

Deze artiesten hebben het hart op de goede plek

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze artiesten hebben het hart op de goede plek

Stiekem zijn het best wel goedzakken, die popsterren.

Florence Welch, frontvrouw van Florence + The Machine, bezocht afgelopen week een fan die door haar ziekte niet naar het concert van de band kon gaan. Toffe actie natuurlijk, maar Florence is lang niet de enige die het hart op de goede plek heeft zitten. Deze artiesten hoorden dat hun fans het moeilijk hadden en deden hun best om de problemen iets te verlichten.

Imagine Dragons

De zevenjarige Ireland lag in het ziekenhuis op een nieuw hart te wachten. In een filmpje vroeg Ireland de band om langs te komen in ruil voor vijf dollar en wat snoep. Imagine Dragons zochten het meisje op tijdens hun wereldtour en vulden de tijd met prinsessenpraat en het kijken van een Disney-film.

Drake

De power van een hashtag! #DrakeForKen zorgde ervoor dat de vijftienjarige Kennedy een bezoekje van Drake kreeg. Ze heeft een hersentumor en kon niet meer naar school en het eindbal. Drake beloofde haar een personalized video, maar besloot uiteindelijk langs te komen. De twee konden het prima vinden samen.

Adele

Adeles superfan Rebecca luistert de hele dag door naar Adele en wilde niets liever dan de zangeres in het echt ontmoeten. Dat kon natuurlijk geregeld worden. Adele reisde af naar Rebeccas huis en bracht daar wat tijd door met haar, waarin ze onder andere over Frozen babbelden. Rebeccas moeder deelde onderstaande foto's via Twitter.

Ed Sheeran

Jess Knight had net kaartjes voor Ed Sheeran in the pocket toen ze het verschrikkelijke nieuws hoorde dat ze leukemie heeft. Hierdoor kon ze niet meer naar het concert. Haar vrienden en familie startten een social campagne om Ed naar háár toe te krijgen, en dat lukte!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foo Fighters

Het ontmoeten van Dave Grohl staat op de bucketlist van menig Foo Fighters-fan, zo ook bij de 56-jarige Ken. Helaas liep hij een meet & greet op het laatste moment mis. Een stewardess had Dave Grohl in het vliegtuig zitten, kende Kens verhaal en vroeg aan Dave of hij iets voor hem kon doen. Tuurlijk! Wat dacht je van twee tickets naar een concert, een handtekening en een geinige foto?

© Yahoo

Taylor Swift

De negenjarige Jordan met leukemie moet het grootste gedeelte van zijn leven doorbrengen in het kinderziekenhuis van Boston. Als verrassing werd het jochie getrakteerd op een bezoekje van Taylor Swift én een privé-optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mooi dat idolen zo veel kunnen betekenen voor fans, en het ook nog doen! En dan is dit nog niet alles. De muziekbusiness kent nog veel meer good guys and girls.

Ster advertentie
Ster advertentie